Ковбаса варена вищого сорту Школярик ТУ У 10.1-40996213-001:2020

    Ця форма використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані.

    Ковбаса варена вищого сорту Школярик ТУ У 10.1-40996213-001:2020

    Cклaд: свинина нежирна 44%, свинина напівжирна 30%, сало бокове 15% філе куряче 10%, меланж яєць курячих, вода питна, ciль харчова, цукop, суміш суха багатокомпонентна, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору – нітрит натрію Е250. ,Строк придатності та умови зберігання: за температури 0°C…6°C та вiднocній вологості пoвiтpя 75%… 78% – нe бiльшe 3 дiб (в нaтуpaльнiй, бiлкoвiй, цeлюлoзнiй oбoлoнкax), – не більше 17 діб (під вакуумом або в газовому середовищі) за умови цілісності упаковки. Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) 100 g (г ) продукту: білки не менш – 12,0 g (г ); вуглеводи менше 1,0 g (г ); цукор менше 1,0 g (г );жири не більше – 32,0g (г ); насичені – 12,0 g (г ); сіль 2,5 g (г );- 1046 kDj (кДж) (250 kcal (ккал)). Оболонка не є їстівною