УВАГА‼️ ГАРНА НОВИНА‼️

    Ця форма використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані.

    Карпатська нк вс

    Ковбаса напівкопчена вищого сорту Карпатська ТУ У 10.1-40996213-002:2020
    Склад: яловичина першого сорту 35%, свинина напівжирна 30%, сало хребтове 25 %, м’ясо птиці обвалене в ручну 10 %, сіль, суміш суха багатокомпонентна (часник, перець чорний, перець білий), підсилювач смаку Е621, антиоксидант Е316, фіксатор кольору – нітрит натрію Е250.
    Строк придатності до споживання та умови зберігання: за температури від 0°С…6°С та відносній вологості повітря 75%…78% – не більше 15 d (діб) у підвішеному стані, – не більше 25 d (діб) (під вакуумом або в газовому середовищі цілими батонами) за умови цілісності упаковки. Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) 100 g (г ) продукту: білки не менше – 13,0 g (г ); вуглеводи менше 1,0 g (г ); цукор менше 1,0 g (г ); жири не більше – 40,0 g (г ); насичені 18,0 g (г ); сіль 4,5 g (г ); – 1582 kDj (кДж) (378 kcal (ккал))
    Кінцева дата споживання «Вжити до» та номер партії виробництва вказані на стікері. Оболонка не є їстівною

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *